Depositofonds Uitvaartzorg Noord Veluwe

De kosten van een uitvaart zijn erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u er zeker van zijn dat er voldoende geld beschikbaar is op het moment dat u of een van uw gezinsleden overlijdt? Dan adviseren wij u tijdig een bedrag opzij te zetten in het depositofonds van Uitvaartzog Noord Veluwe. Iedereen is welkom om bij ons een depositorekening te openen, wij hanteren geen maximale leeftijd of medische eisen. Uw gespaarde geld is niet gekoppeld aan een standaardpakket . Uw kunt het bestemmen voor een afscheid dat helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Geen deelname eisen

Voor de deelname aan het fonds gelden geen beperkende voorwaarden. Of u nu 18 of 81 jaar bent, iedereen is welkom. Ook kunt u voor uw (klein) kinderen een depositorekening openen. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt. U bepaald zelf hoe u het geld voor uw uitvaart zou willen besteden. Ook kunt u als man en vrouw een bedrag op één rekening storten voor u beiden en dat bij overlijden van de 1e zelf bepaald kan worden hoeveel er uit het depositofonds betaald wordt, natuurlijk als er voldoende gestort is.

Rentevergoeding

U ontvangt jaarlijks een rentevergoeding over uw gespaarde geld. De hoogte van deze rentevergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door het bestuur van onze vereniging.

Aanmelden depositofonds

Aanmelden voor het depositofonds kunt u doen via het contactformulier, we zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.